UniMAP's Illusionist

video

Haaa....ni video aku mase kat university dulu....mase tu aku baru berjinak-jinak dalam video editing nih....mmg hancur video nih, biase la first time nk wat video pasal magic....tp aku harap korang enjoy la tgk video yg rabak....tp walaupun rabak, hancur, dan mcm2 lg aku tetap sayang kat video nih, bila aku tgk balik video nih , teringat zaman belajar aku kat university dulu....kalo ade part2 or trick2 yg kantoi kat situ, korang buat2 pejam mata dah la, anggap mcm tak nmpak...haha....By the way, aku ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada semua kawan-kawan yg terlibat dalam pembikinan video ini dan jgn risau "character" anda akan dirahsiakan....hek3....TQ^^

0 comments:

Post a Comment